< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A ŽSSK 757 006-2 Szádalmás és Tornagörgő között

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2014:08:15 09:51:50

1805 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
253 Hrhov Tornagörgő Jablonov nad Turňou Szádalmás 757 (ZSSK) 006 757 magaslatról sziklák hegyek táj nyílt vonal ZSSK Blonski kocsik napos ZSSK Blonski festésű mozdony ŽSSK Búvár dízelmozdony Szlovákia Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A ŽSSK 757 006-2 Szádalmás és Tornagörgő között fotó

Tudom, hogy egy kicsit unalmasak már mindig a szlovák (és cseh ) albumok, a helyzet azonban az, hogy az utóbbi időben rengeteget jártam erre, és nagyon szeretem a Felvidék vasútját. Ezután az album után viszont egy darabig megszabadultok a Búvároktól , Bardotkáktól , meg az egyéb, ŽSSK-s göncöktől! Vannak további terveim Szlovákiával, de ha el is megyek arrafelé fotózni, egy kicsit most nem csinálok albumot belőlük.

Ez az album három fotótúra képeit mutatja be. Az első túra igazi célpontja a Horehronec gyorsvonat volt, de azért útbaesett közben ez meg az. Nyitóképnek a ČSD által épített, és 1955-ben átadott Rozsnyó-Torna vasútvonal legszebb hegyi szakaszát gondoltuk. Hogy mégsem a legjobb sziklák vannak a háttérben , hogy kicsit árnyékos a vonat oldala, az nem a fölkészületlenségünk miatt történt így, hanem mert információink szerint egy gyorstehervonat indult el Enyiczkéről (Haniška pri Košiciach), aminek minden bizonnyal volt tológépe is (vagy kettő), és azt szerettük volna inkább lefotózni, mivel azt külső ívről nem lehetett volna. A vonat azonban nem jött meg még jó ideig, nekünk pedig mennünk kellett, ha még akartunk valami bizonyosat is fotózni aznap.

Új albumok:
Moszkva, Pétervár, egyebek

 
Remek cseh<br />teles keretek

Napi vonatfotók


További friss képek

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2017. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum