Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A Höllentalbahn TW 1 Payerbach-Reichenau állomáson

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2020:06:28 09:42:10

230 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Payerbach-Reichenau 202 219 Höllentalbahn Ausztria kisvasút Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A Höllentalbahn TW 1 Payerbach-Reichenau állomáson fotó

A Búcsúcsók című albumban írtam le, hogy a kijárási korlátozások bevezetése miatt bizonytalan ideig utoljára fotóztam vonatot. Végül a fotózást olyan sokáig nem tudtam távol tartani magamtól, leginkább, mivel ez nekem részben munka is, de csak olyan túrákra indultam, ahol nem találkoztam semmivel és a városon kívüli mozgásomat indokolni tudtam. Éppen ezért azután nem alakult ki olyan helyzet, hogy vonattal utazzak is: digitálisan tanítottam ugyanis otthonról. A hosszú idő utáni első vonatozásra Ausztriában került sor, méghozzá nem is akárhol, hanem a 2020-as évhez jól illeszkedő nevű Höllentalbahnon (Pokol-völgyi Vasút).

Ebben az albumban rengeteg fotót fogtok találni egy igen rövid, ám ránk annál nagyobb hatást tett, erőteljes hangulatú kisvasútról, a cikk közben két videót a szakmailag is nagyon érdekes kocsiszínről, illetve az áramátalakítóról, a cikk végén pedig az addig látott állóképek egy vonalbemutatós videóban is megelevenednek. Aki már most tudja, hogy inkább videóban élvezné az utazást, az itt találja az idevágó filmeket a YouTube csatornámon ; a többieknek pedig jó olvasást kívánok, mert rengeteg információval lesznek gazdagabbak!

A beszámolóhoz a saját képek mellett Székely Viktor és Horváth Norbert remek felvételeit is fölhasználhattam, ezúton is köszönet érte! A két látogatás során készített sok kép miatt itt nyilván nem szerepel az összes részletfotó, ha azok is érdekelnek, most kattints a jobb-fölső sarokban található Az összes kép gombra!

Új albumok:
Száznegyvenkettő

 
LÁEV: 100 év, meg egy kicsi

Napi vonatfotók


További friss képek Kisvasút Városi közlekedés Szlovákia

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2020. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum