< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A MÁV-START M62 224 Apc-Zagyvaszántó és Jobbágyi között a Zagyva-híd közelében

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2011:08:15 09:53:30

1037 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Jobbágyi Apc-Zagyvaszántó 81 M62 (MÁV) M62 224 napos tehervonat dízelmozdony Szergej nyílt vonal oldalról magaslatról Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A MÁV-START M62  224 Apc-Zagyvaszántó és Jobbágyi között a Zagyva-híd közelében fotó

Útban a Felvidék felé készítettem ezt a fotót, amikor még teljesen rendszeresek voltak a Somoskőújfaluig közlekedő szergejes tehervonatok a 81-es vonalon. Ma már csak tolatós jár néha Salgótarjánba, illetve gyakoribb a mátramindszenti fuvar, de tranzit igaziból már esetenként sincs.

Ebben az albumban a korábbi Maradékok albumokhoz hasonlóan egy táj kimaradt képeit szedem össze; olyan kis túrák emlékeit, amikből már rég albumot kellett volna készítenem, de nem sikerült, és így most már nagyon a körmömre égtek. Ahogy látható, egyre ritkábban tudok új albumot föltenni a benbe.hu-ra, és szeretném, ha azok friss, ropogós és aktuális albumok lennének, nem letűnt korok poros szobrai. Nem utolsó sorban gyakran béna képekkel. Ez tehát most csak egy odaúti kép a Felvidék felé - öt perces megállásnak szántam -, mára viszont szinte megismételhetetlenné nemesedett, így mégis fontos a számomra.

Új albumok:
Covid vegyes 2.

 
Behavazott vonatok Pestszentlőrincen

Napi vonatfotók


További friss képek Kisvasút Városi közlekedés Szlovákia

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2024. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum