< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A MÁV-START 433 161 Belecska és Keszőhidegkút-Gyönk között

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2017:04:13 09:22:37

1188 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Keszőhidegkút-Gyönk Belecska 40 V43 3000 (MÁV) 433 161 villanymozdony napos InterCity nyílt vonal tavasz magaslatról virág repce legjobb Cirmos-Szili Szili Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A MÁV-START 433 161 Belecska és Keszőhidegkút-Gyönk között fotó

Egy kicsit sok volt a kisvasút az utóbbi néhány albumban, Szlovákia és Svájc is sokat szerepelt, ezért úgy gondoltam, egy aktuálisabb, a benbe.hu-t egyedivé tevő stílusú és témaválasztású albummal folytatom. A tavaszi szünet egyik fotózása egy kétnapos kör volt: első nap a Dél-Dunántúl, második nap pedig a szlovén-osztrák határvidék került terítékre. A virágos előtereket Magyarországon lankák, mellékvonalak egészítették ki, miközben sok olyan vasútvonalon fotóztam, ahol korábban még nem sikerült (41, 38, 60), Szlovéniában és Ausztriában pedig a hegyek játsszák a főszerepet, elsősorban a Bleiburg - Dravograd - Maribor dízeles fővonallal illetve a Peggau-Deutschfeistritz és Übelbach közötti villamosított, StLB kezelésű mellékvonallal.

Az első néhány kép a Mesefolyamban nem látszik elsőre, de fölül a megfelelő fülre kattintva a 44-es Székesfehérvár - Pusztaszabolcs vonalon készült képek is láthatóvá válnak - nem nagy számok, de onnan vonali képem még nem volt, ezen a túrán változtattam rajta, igaz, elég rossz fények között. Ezt követően a pécsi vonal egy személy és IC vonata került terítékre - az IC-t nem itt terveztem, de a kis útról nézve a repcés előtér és a gyümölcsfás kis motívum a vonat előtt ellenálhatatlanná tette Keszőhidegkút-Gyönk bejáratát.

Új albumok:
Covid vegyes 2.

 
Behavazott vonatok Pestszentlőrincen

Napi vonatfotók


További friss képek Kisvasút Városi közlekedés Szlovákia

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2024. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum