< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A MÁV M43 1081 Diósjenő állomáson

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2007:08:13 06:16:24

784 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Diósjenő 75 76 M43 (MÁV) M43 1081 dízelmozdony tolatómozdony borult álló formátum vonatból fekete-fehér Dácsia Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A MÁV M43 1081 Diósjenő állomáson fotó

Ez a 200. album a benbe.hu-n, 2005. óta ennyi, különböző hosszúságú (átlagosan 79 képből álló) albumot töltöttem föl. A legtöbbet nézett képeket már nincs értelme nézni, mert szerintem van pár fotó, amit a keresőmotorok minden nap megnéznek, mert minden nap ott látom őket az aznapi legnézettebbek között is. Azt viszont érdemes nézni, hogy új, immár az ötödik dizájnjával fut a honlap, remélem, mindenkinek tetszik! Túl sok energiát nem kellett belefektetni, csak a kinézetet változtatgattam néhány helyen, a funkciók maradtak a régiek. Így továbbra is ugyanúgy működik a sorozatonkénti Katalógus (csak most már egyszerűbben elérhetőek a listák országonként), az Atlasz , ott a főoldalon a nagy és az összes többi oldalon a kis kereső, ami már mindenhol a Címkefolyam megjelenítésben mutatja a keresés eredményeit. Egyedül a Címlapot változtattam meg egy kicsit jobban, előtérbe kerültek a friss dolgok, így a legújabb album (amihez mostmár kis képek formájában kedvcsináló is tartozik), a Napi képek, amelyek nem csak az oldal tetején jelennek meg, de a pár nappal korábbiak rögtön a hajtás után újra megjelennek nagyobb méretben, lett egy friss híreket, linkeket, képeket mutató Tumblr-mikroblog (http://benbehu.tumblr.com/) integrálva az oldalba, az oldal alján pedig azoknak, akik nem tudják, merre induljanak, csak vonatos fotókat akarnak látni, lett néhány tematikus gyűjtemény az oldal alján. A jobb oldali menüben is elérhetőek az új albumok, a vasútvonalak oldalai az atlaszban és a címkefelhő is - ezekhez elég az egeret a feliratok fölé vinni, és már meg is jelennek. Az előző dizájn tagloatlanságát, laza felépítését, nagy, üresen hagyott területeit egy erős grafikai szerkezet váltja, de talán annyira nem fogja senkinek a szemét szúrni. Különböző böngészőkben, fölbontásokban és mobilon is teszteltem, de azért ha bármi hiba vagy kényelmetlenség jelentkezne, föltétlenül dobjatok egy üzit!

A 200. albumban ismét Nógrádba kalauzollak, kedves olvasóm, és ha régóta látogatod a honlapot, talán nem is nagy meglepetés ez. Sajnos az ebben az albumban is látható érdekes témák már nem jellemzőek arra, csak a 343-as Bzmot dobja föl a fotózást, de a táj változatlan. És most a 117-es sorozattal újra lehet fotózni mindent :wink: .

Új albumok:
Triglav - Gőzmozdony<br />Kemencén

 
COVID-vegyes

Napi vonatfotók


További friss képek Kisvasút Városi közlekedés Szlovákia

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2024. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum