< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A MÁV-START 628 260 Székesfehérvár és Börgönd között

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2018:04:28 11:18:00

1259 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Börgönd Székesfehérvár 44 45 M62 (MÁV) 628 260 Szergej dízelmozdony nyílt vonal tehervonat önürítös kocsi jelzö alakjelzö napos mellékvonal Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A MÁV-START 628 260 Székesfehérvár és Börgönd között fotó

Terelés

Ez a szó ezúttal nem a mellébeszélés szlenges kifejezése, ebben az albumban ugyanis olyan nem lesz - gyakorlatilag csak szergejes tehervonatok megállás nélkül, kis kontextusbahelyezéssel. A 40a vasútvonal Érd közelében történt több, mint egy éves lezárása alatt Dunaújváros, a Pécs környéki üzemek és az Eszék felé kilépő tehervonatok számára kerülőútirányként a Budapest-Székesfehérvár-Pusztaszabolcs, a Székesfehérvár-Sárbogárd és a Székesfehérvár-Komárom vasútvonalakat jelölték ki, ami megnövelte a teherforgalmat az eredetileg is a Vasmű kiszolgálására épült, ám ebben ennyire jelentős szerepet tulajdonképpen soha korábban nem kapott Rétszilas-Mezőfalva-Dunaújváros vasútvonalon is.

Sőt, rövid ideig még az is előfordult, hogy a kecskeméti Mercedes-gyár vonatai a Kiskunhalas-Bátaszék vasútvonalon át kerültek. Újra főszerepet kapott tehát ez a rövidebb útnak nagyon is alkalmas mellékvonali hálózat és a legjobb hazai tehervonati mozdonyok, az M62 sorozat tagjai.

Új albumok:
Covid vegyes 2.

 
Behavazott vonatok Pestszentlőrincen

Napi vonatfotók


További friss képek Kisvasút Városi közlekedés Szlovákia

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2024. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum