< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A CFF Viseu de Sus (Felsővisói Erdei Vasút, Mocanita Viseu de Sus) 87-0032-0 Novicior megálló-rakodóhelyen

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2020:01:27 09:14:08

137 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Novicior 308 CFF diesel Románia Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A CFF Viseu de Sus (Felsővisói Erdei Vasút, Mocanita Viseu de Sus) 87-0032-0 Novicior megálló-rakodóhelyen fotó

Az elmúlt egy évben a benbe.hu nem igazán frissült új képekkel, legfeljebb a napi galériák. Ennek oka az, hogy új lakásba költöztem, amit elég nagy részben magam újítottam föl, így esélyem sem volt a honlapommal foglalkozni. Az oldal természetesen nem szűnt meg, sőt, szerencsére még a karanténos időszakban is sikerült néha közlekedési eszközöket fotóznom, így bőven van anyag, amit föl lehet majd tölteni. Szöveget persze mindegyikhez írni kell majd.

Egy másik újdonság, ami itt a benbe.hu-n még nem lett leírva (de azért azt gondolom, hogy széles körben ismert tény a vasútbarátok között), hogy Port of Trans néven új közlekedési oldalt indítottunk néhány szerzőtárssal. Mivel most ezt az oldalt szeretnénk fölpörgetni, ennek a visói látogatásnak a történetét is ott tudjátok elolvasni cikként. A képek és adatok azonban ide is fölkerülnek, későbbi referencia céljából.

Ez a beszámoló a Felsővisói Erdei Vasút (Wassertalbahn) tehervonatairól szól; a tipikus L45H mozdony és a truck kocsik mellett ami izgalmas a képen, az a siklasztósarura figyelmeztető tábla. Mivel a vasút görpályás, érdemes volt szakaszokra osztani, és a fölfelé haladó vonat előtt kinyitni a siklasztósarukat, így a köztes időben esetleg megfutamodó kocsik nem gurulnak túl sokáig.

Új albumok:
Visó, majdnem a teljes<br /> vonalon

 
Száznegyvenkettő

Napi vonatfotók


További friss képek Kisvasút Városi közlekedés Szlovákia

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2020. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum