< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A CFF Viseu L35H 024 Valea Scradei és Novat között

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2018:07:26 11:33:11

280 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Novat Valea Scradei 308 CFF diesel L35H 024 borult nyílt vonal nyár dízelmozdony kisvasút erdo wedgie L45H Kárpát-medencei kisvasút Románia Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A CFF Viseu L35H 024 Valea Scradei és Novat között fotó

L45H

CFR, CFI, CFF, MÁV, ŽS, Koleje Wąskotorowa, F+F, CFC, ÖGLB, Stainzerbahn, SOEG, Zittauer Schmalspurbahn, BDŽ

L45H 086

Gyártó: uzinele „23 August”
Tengelyelrendezés: B' B'
Teljesítmény: 331 kW
Sebesség: 40 km/h
Szolgálati tömeg: 32 t

A román vasúti járműipar talán leglátványosabb produktuma amit szerte Európában használnak a mai napig, legnagyobb példányszámban Lengyelországban és Romániában.

Wikipedia
Fényképek

Minden Faur kisvasúti mozdonyrajongónak szeretném figyelmébe ajánlani a Lóri által gondozott, igen gazdag tematikus csoportot .

Ez a gép egy specialitás még az L45H/Mk45/Lxd2 körön belül is, és nem csak a sűrűn fölszerelt sárgaréz kapaszkodók miatt. Ez ugyanis nem a 331 kW teljesítményű L45H, hanem egy L35H, amely csak 261 kW teljesítményű. Ezeket a gépeket kizárólag Románia számára gyártották. Ez a gép ma többnyire a Maybach Black Magic különleges vonattal közlekedik , amely sötétszürke színezésével messziről kitűnik a többi szerelvény közül. Visón egyébként a tengelyterhelés csökkentésével és a menetszél hiányának kezelésével úgy is próbálkoztak, hogy a hosszú orr elejéből levágtak egy méternyi darabot és a hűtőt elfordították a vágánytengelyre merőlegesen - ezen a még CFF tulajdonú , és 2008-ban a fakitermelésben az R.G. Holz-cal vegyesen résztvevő mozdonyról készült képen látható ez a rendkívül speciális (autentikus, de egyben kissé ízléstelen) átalakítás.

Visónak jelentős Faur/Augusztus 23 művek járműparkja van, a többség a munkanapi vegyesvonatok továbbításában vesz részt, amiből egy tényleg minden nap van, de szükség esetén a pft-vel vagy további truck-okkal további gépek is fölmehetnek. Egy időben ez a favázas motorkocsik resztortja volt, de ebből a szerepkörből már régen kikoptak .

Új albumok:
Semmering- és Steyrtal-nosztalgiavonatok

 
142 - Nurmi futása

Napi vonatfotók


További friss képek Kisvasút Városi közlekedés Szlovákia

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2020. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum