< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A ŽSSK 757 006-2 Fűrész és Vámosfalva között

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2017:04:10 10:42:50

401 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
253 Mytna Vámosfalva Píla Fűrész 757 (ZSSK) 006 757 Búvár ZSSK Blonski kocsik ZSSK Blonski festésű mozdony hegyek tavasz nyílt vonal dízelmozdony napos ŽSSK Szlovákia Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A ŽSSK 757 006-2 Fűrész és Vámosfalva között fotó

Még áprilisban jelentette be a ŽSSK hogy a ZOŠ Vrútkytól újabb 861 sorozatú három-, illetve ezúttal kétrészes motorvonatokat is beszerez. A felhasználási területük a Zólyom-Besztercebánya és a Zólyom-Fülek vonalak, illetve kapcsolódó vonalszakaszok mozdonyvontatta személyvonatai lesznek, így gyorsan kocsiba pattantam, hogy az ezeket ábrázoló - egyébként nem csekély - gyűjteményem újabb darabokkal, tavaszias fotókkal és néhány látványos nézőponttal bővítsem. A képek közül sok (és ez a fotó is) gyorsvonatot ábrázol, de könnyen fölismerhetőek a jellegzetes, négyajtós, a mi Bmx-kocsijainkhoz hasonló, háromkocsis vonatok közöttük.

861-es Bártfára
861-es Bártfára

Sajnos az első fotóm nem jött össze, mivel az éjszakai vágányzárral kicsit megcsúsztak a srácok, így az első fotóhelyemen még a vonatpótló buszokkal találkozhattam (amiket nem fotóztam le persze). Ez viszont igaziból elég jótékonyan kavarta meg a fordát, több lett a mozdonyos fotóm, egyedül a Retró-Búvár nem került szép napfényben elébem.

Új albumok:
Moszkva, Pétervár, egyebek

 
Remek cseh<br />teles keretek

Napi vonatfotók


További friss képek

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2017. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum