< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

Az RhB ABe 4/4III 52 és 54 pályaszámú motorkocsik egy személyvonattal Ospizio Bernina és Bernina Lagalb között

(RhB Berninabahn)

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2011:04:21 09:13:27

1759 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Obere Berninabachbrücke Ospizio Bernina Bernina Lagalb 235 ABe 4/4 III ABe 4/4 III 52 54 Svájc RhB Rhätische Bahn Werbelok kisvasút motorkocsi havas hegyek magaslatról táj nyílt vonal tél gleccser Bernina-100 sziklák hegyi vasút legjobb abe44-bernina Welterbe Albula-Bernina Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

Az RhB ABe 4/4 III  52 és 54 pályaszámú motorkocsik egy személyvonattal Ospizio Bernina és Bernina Lagalb között fotó

Ezek az utolsó széria igazi berninás motorkocsik, a TW III-asok (Triebwagen III) közül kerültek ki. Az 54-es az egyetlen, amelyiken nincs reklámfestés, ami jó, mert azon volt a leggagyibb mind közül . Jópár mozdonyon is elég bénácska reklám volt az RhB-nál korábban, de mire mi elkezdtünk fotózni, addigra többnyire normális matricák kerültek a gépekre. Ezek a motorkocsik inverterrel és GTO-tirisztoros vezérléssel vannak fölszerelve, és bitang erősek, egy ilyen motorkocsi a kisvasúti mércével fölfoghatatlan 1016 kW-os teljesítménnyel bír. Na nem ehhez a két kocsihoz kell ez az erő persze.
A csodálatos hó nagyon lelkessé tett bennünket. Az első túránkat amolyan felderítésnek szántuk, sikerült bejárnunk a davosi és arosai kivételével minden RhB-vonalat, meglőttük a legismertebb képeket , fotóztunk egy csomó tehervonatot a disentisi vonalon és az Albulán , sőt, még a Matterhorn-Gotthardbahn fogaskerekűn is. És végül még havas képeket is sikerült csinálnunk a Berninán, ez igazán fenomenális volt! Persze, ez régi hó volt, hóekére, hómaróra már nem volt szükség. Aki ilyet szeretne látni, az nézz meg ezt a videót !

Új albumok:
Mocanita Moldovita

 
Havas képek Felsővisóról

Napi vonatfotók


További friss képek

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2017. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum