< Előző | Mesefolyam | Bélyegképek | Címlap | English |

A ŽSSKC 746 006-6 Gáspárd és Bikás között egy rönkszállító tolatós tehervonat élén az őszies tájban

Fényképezte: Takács Bence
Készítés ideje: 2017:10:14 14:20:10

343 megtekintés

Nagyfölbontású kép

Térkép:
térkép
Címkék:
Gáspárd Gašparovo Bikás Bujakovo zastávka 372 746 (ZSSK Cargo) 006 746 távírópózna nyílt vonal napos osz tolatós tehervonat tolatómozdony Szlovákia dízelmozdony Hasonló fényképek

Keress a címkék között!

A ŽSSKC 746 006-6 Gáspárd és Bikás között egy rönkszállító tolatós tehervonat élén az őszies tájban fotó

Szlovákiában nagyon sok tehervonatot fotóztam már, de nem tudom megunni, a legjobban pedig - természetesen - a Közép-Szlovákiai, dízeles vonatokat szeretem. Ezt a vonatot véletlenül láttam meg indulásra készen Gásárd állomáson, miután befejezte a tolatást, de szerencsére nem sokkal előbb láttam egy elfogadható fotóhelyet, ahová gyorsan befaroltam a kocsival. Az alvó utastársak elsőre nem értették, hogy mi történik, de aztán gyorsan kapcsoltak. Szombat lévén eleve meglepődtünk a tehervonat közlekedésén.

A Garam egyre szűkülő völgyében már csak autózgatni is élmény, ha pedig akad vonat is, amit le lehet fotózni, még inkább az. Itt egész évben rakodnak fát a vonal mentén, néha négy-öt állomáson is, így a tolatós tehernek egész nap akad munkája. Breznóból többnyire Telgártig vagy néha Mlynkyig jár föl, ezúttal azonban rövidebbre sikeredett. Így is örültünk az extra vonatnak. Akit érdekel, megnézhet néhány régebbi felvidéki tehervonatos fotót:

Új albumok:
Dél-Lengyelország

 
Terelés

Napi vonatfotók


További friss képek

Fotó: Takács Bence

Copyright 2005-2017. www.benbe.hu. Takács Bence vasúti fotó-gyűjteménye.

Impresszum